close
Search Perfectly Basics
search

In 5 stappen perfecte nagels met Kure Bazaar - zonder chemicaliën!

Mais, houtpulp, katoen, tarwe en aardappels; wist je dat je hier ook nagellak van kunt maken? Wij niet. Maar Kure Bazaar - onze nieuwste aanwinst op het gebied van nagellak én aanverwante producten - doet het. Het beautymerk is opgericht door voormalig Braziliaans model Kartika Luyet en eco-ondernemer Christian David en staat bekend om het gebruik van eco-vriendelijke en natuurlijke ingrediënten. De vegan producten bevatten daarnaast géén van de 10 meest schadelijke chemicaliën en creëren prachtige en glanzende nagels met een langhoudende kleur. Alleen maar pluspunten.    
 
Lees hieronder stap-voor-stap hoe je jouw nagels tot in perfectie lakt met de producten van Kure Bazaar en ga niet alleen voor mooie nagels, maar ook voor mooie handen.   
image with artdirection
image with artdirection
1. Prep - de nagellakremover
Voordat je de nagels lakt, is het belangrijk om een goede basis te creëren en Kure Bazaar heeft hiervoor dé perfecte producten ontwikkeld. Het merk brengt een hydraterende en herstellende nagellakremover zonder aceton, ethylacetaat én die geurloos zijn. De natuurlijke formules zijn op basis van suikerriet, tarwe en maïs. De nagellakremovers verwijderen moeiteloos nagellakresten en voeden en herstellen daarnaast de nagels. 
2. De tussenstap - de manicure en pedicure  
De manicure- en pedicureset van Kure Bazaar is de ‘must-do’ vervolgstap na het gebruik van de nagellakremover en bevat een vijl, bokkenpootje en een handenmasker. Vijl de nagels in model en doe de handschoenen aan. Knip vervolgens de handschoenen bij de nagels af en duw met het bokkenpootje de nagelriemen terug.  
 
Tip: bereid je nagels de avond van tevoren al voor op het aanbrengen van de nagellak.  Maak de nagels schoon met de nagellakremover en gebruik daarna de manicure en pedicure set. Laat de crème van de manicure en pedicure set rustig intrekken en breng ’s ochtends de nagellak aan.   

3. Prime - de base coat 
Kure Bazaar brengt een base coat die is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals bamboe en vitamine E. De sneldrogende en langhoudende formule is perfect voor broze en beschadigde nagels, omdat deze de nagels verhardt en herstelt. De Clean nagellak kan ook gebruikt worden als base coat. Deze multifunctionele nagellak creëert een gladde, verzorgde en 'cleane' basis met een meer matte look. 

4. Kleuren - ontdek het kleurenspectrum 
De nagellakkleuren van Kure Bazaar zijn geïnspireerd op de looks van de catwalks en zijn een combinatie van invloeden uit de natuur en ‘urban’ elementen. Kure Bazaar deelt hun kleuren op in kleurgroepen, waarbij sommige kleuren tot meerdere kleurgroepen behoren, zodat jij altijd dé perfecte tint voor jouw persoonlijke smaak of gelegenheid vindt.  
 
Les Rouges 
Les Rouges bevat de rode en donkerroze tinten met uitlopers naar bordeauxrood en oranje.  

Les Beiges & Nudes De Les Beiges & Nudes bevatten de zachte - zoals de naam al zegt - beige en nudekleurige tinten van het kleurenpalet, met uitschieters zoals een donkerbruine tint.  

Les Naturels 
De Les Naturels omvat het neutrale kleurpalet met de toevoeging van zachte roze tinten.  

Les Oranges 
De Les Oranges zijn de oranje kleuren met zowel een rode ondertoon als koraalkleurige tinten.   

Les Roses 
Les Roses representeert je favoriete roze kleuren van zachtroze tot feller roze en roze met een rode en oranje ondertoon.    

Les Noirs & Blancs
Les Noirs & Blancs zijn de non-kleuren waarbij zwart en grijs de boventoon voeren.  

Ors – Les Jaunes & Verts – Les Blues - Les Violets 
Ors omvat de opvallende metallic kleuren, Les Jaunes & Verts representeert de groene kleurtinten, Les Blues vertegenwoordigt de blauwe tinten en Les Violets bestaat uit paarse tinten.  

5. Finishing Touch - de top coat 
Het gebruik van een top coat is essentieel voor het optimaal beschermen van je gelakte nagels, voor een langhoudend resultaat. De Dry Finish top coat heeft een gel-achtige formule die voor meer kleurintensiteit zorgt met gladde, sterke en gezonde nagels als resultaat. De Final Touch top coat beschermt ook effectief, maar zorgt vooral voor een ultra-glanzende finish. 

Niet alleen mooie nagels, maar ook de verzorging van de handen is bepalend en belangrijk voor een verzorgd uiterlijk. Lees daarom ook ons blog over droge handen en ga voor mooie, zachte handen.  
 
Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kure Bazaar? Bekijk hier onze gehele selectie en kies je favorieten!  
expand_lessTOP
Admin Login
close