close
Search Perfectly Basics
search

De wereld van Shapewear - wanneer draag je welk type?

Lichamen bestaan er in alle vormen en maten en dat zorgt voor een mooie diversiteit op onze planeet. En laten we eerlijk zijn, iedereen is eigenlijk mooi zoals ze is. Maar kritisch zijn op onszelf, daar blinken wij vrouwen in uit! Zo ook op onze eigen lichamen want hoe vaak zeggen we wel niet tegen onszelf wat we allemaal anders zouden willen aan ons figuur? Op die momenten biedt Shapewear uitkomst. Want ondanks dat alle vrouwen helemaal goed zijn zoals ze zijn, kan het gladstrijken of liften van ‘probleemgebieden’ ons zelfvertrouwen een boost geven. En dat is wat we willen wanneer we die mooie jurk dragen op die ene bijzondere avond. Lees snel verder en ontdek wel type Shapewear perfect is om jouw zelfvertrouwen optimaal te boosten. 


1. Buik en taille

Voor het buik en taillegebied zijn meerdere opties mogelijk waarbij de uiteindelijke keuze heel persoonlijk is. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een shaping high-waist slip of pak meteen de billen en dijen mee met een shaping high-waist short.

Tip: draag gelaagd met een shapende panty voor een extra shaping effect.

Corrigerende tops bieden een milde shaping voor de buik en taille en hebben ook een gladmakend effect op de rug. 
2. Billen en dijen
We willen ze het liefst glad en gelift, onze billen en dijen. Dat kan! En het fijne is dat shapewear tegenwoordig in verschillende kwaliteiten wordt aangeboden. Kies voor een dunnere kwaliteit voor een mild corrigerend effect met meer bewegingsvrijheid of ga voor dikkere shapewear voor een intensief corrigerend effect. 
Tip: wil je een extra corrigerend effect? Draag dan een shaping panty over een shaping shorts om ook meteen het silhouet van je benen mee te pakken. 
3. All-over shaping
Ben je op zoek naar een all-over corrigerend effect? Kies dan voor een bodysuit. Hierbij heb je de keuze uit sculpting bodysuits met een intensief shaping effect of shaping bodysuits met een medium shapend effect. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen:
• Open-buste bodysuit: deze is perfect wanneer je graag wisselt van type bh - wat de bodysuit veelzijdig maakt.
• Met pijpen: perfect om ook een shaping effect te bereiken bij billen en dijen.
4. Speciaal voor rokken en jurken
Shaping shorts en broekjes kunnen zowel onder broeken als jurken en rokken worden gedragen. Maar misschien vind je het dragen van shaping onderrokken en jurken wel praktischer - ze bieden immers meer vrijheid en gemak wanneer je bijvoorbeeld naar het toilet moet.
Ga snel naar onze Shapewear Shop om alle Shapewear stijlen te ontdekken. 
expand_lessTOP
Admin Login
close