close
Search Perfectly Basics
search

6x multi-inzetbare make-up producten

In een wereld waar alles steeds praktischer, makkelijker en sneller moet, kan make-up natuurlijk niet achter blijven. En dus zijn wij fan van multi-inzetbare make-up producten. Want hoe meer je met je make-up kunt, hoe minder je bij je hoeft te hebben naar bijvoorbeeld het strand, op vakantie of überhaupt wanneer je de deur uit gaat. Je hebt dan alsnog voldoende bij je om de hele dag goed voor de dag te komen zonder een hele beauty etui mee te hoeven zeulen. Lees snel verder om onze favorieten te ontdekken

image with artdirection
1. Tinted moisturizers
Een 2-in-1 moisturizer is ideaal voor een snelle basis make-up op vakantie of simpelweg elke dag. Je huid wordt optimaal gehydrateerd en krijgt tegelijkertijd een natuurlijke teint.
2. Beauty sticks
Onze favoriete product om werkelijk altijd bij je te hebben, waar je ook naartoe gaat! In een enkele beweging werk je moeiteloos je hele look bij. Ideaal om te gebruiken als blush, lipstick én als oogmake-up. 
3. Make-up palets
Een echte klassieker onder de multifunctionele make-up producten. Wij zijn vooral fan van de kleine compacte paletten met meerdere functies.
image with artdirection
4. Lip2cheek
Ideaal voor een snelle en subtiele touch-up van lippen en wangen.
5. Tinted lipbalsem
Wie houdt er niet van make-up die ook verzorgend is? De tinted lipbalms verzorgen de lippen en voegen subtiel kleur toe.
6. Multi-inzetbare balsems
Niet per se handig voor je make-up maar wel heel praktisch om onderweg verschillende droge plekjes te voorzien van extra verzorging en hydratatie.
Meer onmisbare make-up ontdekken? Ga snel naar onze make-up categorie.
expand_lessTOP
Admin Login
close