close
Search Perfectly Basics
search

5 manieren om grijs te dragen

Dat grijstinten voor grijze muisjes zijn, is in modeland inmiddels een achterhaald idee. Grijs staat tegenwoordig als een huis en mag eigenlijk niet ontbreken in je garderobe. Niet alleen als neutrale basiskleur maar ook om te voorzien in high-fashion looks. Dat je met grijs echt heel veel kanten op kan, laten we je graag zien in dit blog. Lees snel verder, raak geïnspireerd en ontdek hoe jij je grijze items nog meer kunt combineren. 
image with artdirection
image with artdirection
1. Minimalistische stijl
Grijs komt tot stand door non-kleuren zwart en wit te mengen en behoort dus ook tot de non-kleuren. Perfect voor minimalistische looks dus.
2. Sportieve stijl
Denken we aan sportieve looks, dan denken we ook snel aan grijs. Neem bijvoorbeeld French terry capuchonvesten, hoodies en joggers - dat zijn inmiddels toch wel garderobeklassiekers te noemen.
3. Monochroom combineren
We grijpen nog even terug naar de non-kleuren want onderling combineren deze ook heel goed. Mix grijs-, zwart- en wittinten met elkaar voor een altijd moderne combinatie.
4. Met kleur combineren
Grijs is een ideale basiskleur en is daarmee veelzijdig combineerbaar met elke andere kleur. Elke ‘pop of color’ gaat goed samen met grijs maar dit seizoen gaat onze voorkeur naar pasteltinten voor een on-trend feel.
5. Ton-sur-ton combineren
Wij zijn fan van ton-sur-ton combinaties - in eigenlijk alle kleuren - dus ook met grijs. Ton-sur-ton combinaties ogen eigentijds en chic en er zijn fifty shades of grey dus genoeg combinatiemogelijkheden.
Op zoek naar nog meer inspiratie voor looks met grijs in de hoofdrol? Check dan snel onze grijze Looks. Of ga naar onze Nieuw pagina en selecteer op de kleur grijs
expand_lessTOP
Admin Login
close