Search Perfectly Basics
search

Online Personal Shopping Team

Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte jeans, wil je weten welke kleuren je wel of niet staan of heb je binnenkort een event waar je een passende outfit voor zoekt? Ons team van online personal shoppers is er om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale basisgarderobe, ze helpen bij het uitdiepen van verschillende combinatiemogelijkheden of stellen de perfecte look samen voor die speciale gelegenheid. Zelfs op het gebied van beauty, van make-up tot verzorgingsproducten, hebben we een in-house kenner.

  Kies een van onze gespecialiseerde online shoppers voor vrijblijvend advies
  Stel je vraag of vertel ons waar je naar op zoek bent
  De desbetreffende online personal shopper neemt contact met je op en geeft persoonlijk advies


Maak kennis met ons online team van personal shoppers
Kom jij dit team versterken? lees onze 'Werken bij PB' Pagina voor de vacature's

BIANCA

Zoek je de perfecte basic of wil je graag advies met betrekking tot jouw beautyroutine? Bianca heeft een passie voor het creëren van een duurzame basisgarderobe én voorziet je van de beste tips op beautygebied.
Mail je vraag »

Favorieten van Bianca »

MARISSA

Heb je een prangende vraag over een bepaalde stof en de eigenschappen hiervan? Marissa weet alles over stoffen en geeft je de beste onderhoudstips. Daarnaast is het mixen-en-matchen van stijlen en materialen met een eigentijdse nonchalance haar eigen.
Mail je vraag »

Favorieten Marissa »

JOYCE

Joyce weet alles over verschillende lichaamsfiguren. Als geen ander voorziet zij jou van slimme styling tips & tricks om jouw beste features in de spotlight te zetten. Daarnaast is Joyce diegene die je moet hebben voor out-of-the-box gelegenheidsoutfits.
Mail je vraag »

Favorieten Joyce »
Ons team van online personal shoppers staat paraat om al je prangende vragen te beantwoorden.We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close