Inloggen | Nieuwe klant | Klantenservice | |
€ EUR
EUR
£GBP
$USD
$AUD
$CAD
CHF
kr.DKK
¥JPY
krNOK
KrSEK
|
16.201 Reviews
9,4
Dutch
English0
0
Wardrobe Essentials Style Advies Perfectly Pedia Paspoort

Perfectly Pedia


Zelfs voor echte modeliefhebbers is het soms lastig om alle gekke modekreten te ontcijferen. Want wat zijn Chelsea boots precies? En hoe kun je een coupenaad herkennen? Je komt erachter in de Perfectly Pedia! Ook ontdek je hier alle geheimen van stijliconen van vroeger & nu, achtergrondinformatie over materialen en hun eigenschappen en wat verschillende silhouetten voor je kunnen doen.

 

 
Materialenoverzicht
Elke stof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Een materiaal voor een kledingstuk wordt geselecteerd op basis van deze eigenschappen met het oog op het allerbeste resultaat. Zo wordt voor een blouse vaak een soepel vallende en luchtige stof gekozen omdat deze mooi valt om je lichaam.

Lees meer
Modewoordenboek
Het is helemaal niet erg als je niet bekend bent met alle termen uit modeland. Zie hier: een modewoordenboek van A tot Z die je wegwijs maakt in de wereld van baleinen, brogues en bralets. De Pedia wordt steeds aangevuld met nieuwe modekreten, dus houd hem regelmatig..

Lees meer
Silhouetten
Elk kledingstuk heeft zijn eigen, unieke silhouet. Als we het hebben over een silhouet in de mode gaat het om de vorm dat een bepaald kledingstuk heeft. Dit kan heel uitgesproken zijn, zoals een extreme A-lijn rok, of subtieler: een jurk die iets taps toeloopt.

Lees meer
Wassymbolen
Lees hier alles over wassymbolen, droogsymbolen, strijksymbolen, bleeksymbolen en stomerijsymbolen in kleding en accessoires. Behandel je kleding op de geadviseerde methode en heb jaren plezier van je favoriete kledingstukken.

Lees meer

MIS GEEN FASHION UPDATE
Schrijf je nu in en ontvang GRATIS de Style Guide: Figuurtypes in je mailbox!
Om de Perfectly Basics website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN
Admin Login