Inloggen | Nieuwe klant | Klantenservice | |
€ EUR
EUR
£GBP
$USD
$AUD
$CAD
CHF
kr.DKK
¥JPY
krNOK
KrSEK
|
16.605 Reviews
9,5
Dutch
English0
0
KledingBLOUSES & TUNIEKENJURKENROKKENTOPSTRUIENT-SHIRTSVESTEN
CategoryTypes
Merken


Kleuren
Maten
Prijzen

Leï 1984

Het Franse LEÏ 1984 ontwerpt stukken die dagelijks gedragen kunnen worden maar zijn geïnspireerd door het werk van abstracte kunstenaars die ons laten dromen - zoals Matisse, Braque en Delaunay. Het resultaat is een veelzijdige collectie met zowel vrouwelijke als speelse elementen die samen een fris en eclectisch geheel vormen. De casual everyday stijl van LEÏ 1984 is evident en wordt gecomplementeerd door eigentijdse prints en silhouetten. Voorzie je garderobe van de altijd on-trend stijlen van LEÏ 1984.

LEÏ 1984 online shop

Ontwerpster Laititia Guérini richt recentelijk Leï 1984 - wat refereert naar haar roepnaam én geboortejaar - op, nadat zij 11 jaar lang hoofd van de ontwerpafdeling bij het eveneens Franse American Vintage was. Met LEÏ 1984 zoekt Guérini de trendy hoek van casual mode op, resulterend in kwalitatieve draagbare stukken met een altijd on-trend feel. In de LEÏ 1984 online shop tref je een veelzijdige selectie van de meest tijdloze stukken uit de collectie. Check snel de LEÏ 1984 online shop voor een eigentijdse update van je garderobe.

MIS GEEN FASHION UPDATE
Schrijf je nu in en ontvang GRATIS de Style Guide: Figuurtypes in je mailbox!
Om de Perfectly Basics website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN
Admin Login