Search Perfectly Basics
search

Zo achterhaal je jouw huidtype

Het achterhalen van jouw huidtype ligt aan de basis van je hele beautyregime. Van de manier hoe je je gezicht reinigt tot welke producten je gebruikt. Wat blijkt? Veel vrouwen weten niet wat hun huidtype is. Tijd om daar verandering in te brengen. Weet je je huidtype niet, dan is de kans groot dat je de verkeerde producten kiest die je huid juist uit balans kunnen brengen. Dus helpen wij je graag op weg met het achterhalen daarvan. Lees snel verder, doe de test en ontdek voor eens en altijd wat jouw huidtype is. 


Bepaal jouw huidtype

Doe de test in drie eenvoudige stappen.

1. Reinig je gezicht zoals je normaliter doet. Breng daarna geen crème of andere verzorging aan.

2. Wacht 45 minuten.

3. Druk een schone tissue tegen verschillende delen van je gezicht aan en onderzoek of de tissue vettig wordt of droog blijft. Dit is beter zichtbaar wanneer je de tissue tegen het licht aanhoudt. Je kan ook een schone wijsvinger gebruiken om verschillende delen van het gezicht te voelen.

Nu je je huid hebt onderzocht, kun je beter bepalen welke producten daar het beste bij passen. Check snel onze Gezichtsverzorging categorie om voor jouw huid de beste verzorging te vinden. expand_lessTOP
Admin Login
close