close
Search Perfectly Basics
search

Wij testen het voor je! Verzorgende en gemakkelijk-aan-te-brengen make-up

We willen het allemaal: een ‘flawless’ huid, wangen met een gezonde blos en lippen om te kussen. En dan het liefst voor de rest van ons leven als het even kan. Perricone MD - bekend van hun onovertroffen lijn natuurlijke gezichtsverzorging - komt met een ‘one-for-all’ make-up lijn waarmee je moeiteloos steeds weer die gezonde look creëert. En het is ook nog eens verzorgend! Te mooi om waar te zijn? Ons team test het voor je.

Visagiste Carla over de gehele make-up lijn van Perricone MD:
Carla: “Wat een fijne make-up om aan te brengen! Zo makkelijk te doen met je vingers en het resultaat is echt super natuurlijk. En de transparante lipstick past zich helemaal aan aan elke huidskleur - het lijkt alsof je lippen er van nature zo uitzien.”

Carla heeft bij 3 van onze modellen Perricone make-up aangebracht.
image with artdirection
image with artdirection

Gezichtsverzorging met make-up eigenschappen is hoe Perricone MD deze unieke lijn zelf benoemt. Letterlijk gezond voor je huid en met precisie samengesteld om je gelaat een subtiele ‘oomph’ te geven. Deze make-up is niet geschikt wanneer je een super dekkende look wilt, maar wel als je op zoek bent naar een natuurlijk transparant effect - voor een iets ge-airbrushte versie van jezelf als het ware. Goed om te weten: deze make-up is eenvoudig aan te brengen met je vingers, er komt nauwelijks een spons of kwast aan te pas.


Marissa (editor) en Eline (E-commerce coordinator) over de No Foundation Foundation Serum:

Marissa: “Eindelijk een foundation die mijn poriën niet verstopt en het versmelt echt met mijn huidskleur. Ik merk amper dat ik het op heb en daarnaast geeft het een super natuurlijk ‘my skin but better’ resultaat.”

Eline: “Mijn dagelijkse make-up routine was altijd: mascara en klaar! Door mijn rosacea oogt mijn huid vaak rood en onrustig, daardoor ben ik voorzichtig met het gebruik van nieuwe producten. Een gewone foundation vind ik al snel te dik maar de No Foundation Serum geeft mijn huid de rustige en gezonde uitstraling die ik wil, zonder enige irritatie.”

image with artdirection
image with artdirection
Ashley (Customer Care) over de No Blush Blush:
Ashley: “Super gemakkelijk aan te brengen met m’n vingers en ik krijg er een mooie subtiele blos van. Daarnaast blijft het de hele dag goed zitten. Ik ben fan!”

Morena (editor) over de No Mascara Mascara:
Morena: “De diep donkerbruine kleur geeft me een natuurlijke look en ik vind het fijn dat de mascara mijn wimpers ook meteen voedt en verzorgd. Ik breng in de ochtend een enkele laag aan en eventueel in de avond nog een extra laag voor een vollere look. Ik krijg trouwens ook veel complimenten over de No Blush Blush die ik sinds kort gebruik.”

Bianca (editor) over No Makeup Foundation
Bianca: “Ik ben geen foundation liefhebber omdat ik vind dat je het vaak ziet zitten als je het niet perfect aanbrengt. Na een ruim 20 jaar durende foundation loze periode, ben ik nu helemaal verliefd op No Makeup Foundation. Aanbrengen alsof je een dagcrème aanbrengt en kleine oneffenheden verdwijnen. En het voelt zo licht en ziet er mooi transparant uit.”
image with artdirection
image with artdirection
Joyce (editor) over de No Makeup Instant Blur:
Joyce: “Ik was van tevoren best sceptisch maar nu durf ik eerlijk te zeggen dat de No Makeup Instant Blur me aangenaam verrast heeft. Ik gebruik het als primer op verschillende delen van mijn gezicht om fijne lijntjes rondom de ogen weg te werken en een glanzende T-zone tegen te gaan.”

Een blush, lipstick, lipgloss, highlighter en mascara in slechts één tint; de No Makeup make-up lijn is een overzichtelijke collectie make-up die op de allereerste plaats dienstdoet als gezichtsverzorging. Alleen de foundation komt in verschillende tinten.
Ontdek ook onze collectie met Perricone MD gezichtsverzorging - voedend en verzorgend. 
expand_lessTOP
Admin Login
close