close
Search Perfectly Basics
search

Travel light: met deze handige beautyproducten hou jij ruimte over in je koffer

Yes, de vakantie loert om de hoek. In je hoofd ben je al bezig met wat je allemaal wilt zien en doen op je vakantiebestemming én er moet natuurlijk nog worden ingepakt. Behoor jij van nature niet tot de categorie ‘travel light’? Dan is dit blog voor jou! Want ook al is het vakantie, je wilt alsnog niet inleveren op je oh zo belangrijke beautyroutine, zodat je er ook na de vakantie nog stralend uitziet en tijdens de vakantie alles bij je hebt voor spontane feestjes of etentjes. Ontdek onze 3 manieren om ook op reis voor de volle verzorging en de make-up te gaan zonder dat het al je bagageruimte in beslag neemt.   
 
1. Kies multifunctioneel  
Wij houden van simpel. En wat is er simpeler dan multifunctionele producten? Heerlijk als je bijvoorbeeld met hetzelfde product zowel je huid als haar kan verzorgen.   
2. Ga voor een make-up palet  
Ken je deze nog? Make-up paletten! Wij houden ervan dat deze favoriet van de eighties weer een plek inneemt in onze beautytassen. Voor op reis kies je het beste voor een multifunctionele variant, voor bijvoorbeeld ogen en lippen of ogen en wangen.  
3. Kies travel kits  
De meest praktische oplossing om kofferruimte te besparen is natuurlijk om kleine verpakkingen te vinden van je favoriete producten. En om het makkelijker te maken hebben onze favoriete beautymerken alvast wat handige mini kits voor je samengesteld.  
Ontdek hier onze Travel size pagina, voor nog meer handige beautyproducten om op reis mee te nemen. 
expand_lessTOP
Admin Login
close