close
Search Perfectly Basics
search

Sportief meets stijlvol met Deblon Sports

Het luxe sportlabel Deblon Sports heeft mode in sport en sport in mode veranderd. Hoe? Dat verhaal start in Rio de Janeiro, Brazilië. Een van de oprichters van Deblon Sports (2014) heeft hier jaren gewoond en was onder de indruk van de kwaliteit van de sportkleding die daar gedragen werd. Vrouwen lopen hele dagen in hun sportoutfit en zijn trots op hun vrouwelijke vormen. Dit concept én de hoogwaardige materialen werden vanuit deze zonovergoten plek meegenomen en tot vandaag nog altijd voor het Nederlandse merk gebruikt. “Wij hebben dit vertaald naar vrouwelijke ontwerpen”, vertelt Leonie Timmerman, sinds 2019 eigenaresse van het merk, samen met Meike Brandt. “Onze items zijn onderscheidend in kwaliteit en in hun luxe afwerking. Je kunt ze makkelijk combineren met items uit je dagelijkse garderobe.”
image with artdirection
image with artdirection

In Amsterdam ontworpen voor en door vrouwen en geproduceerd in Brazilië, loopt het merk nu als een goed geoliede machine.
Athleisure wear
Van yoga en pilates tot fitness en tennis – de multifunctionele sportkledingcollectie is perfect voor elk type sport. Maar, het toonaangevende merk houdt vooral de zelf- en modebewuste vrouw in gedachte die haar sportkleding zowel binnen als buiten de sportschool wil dragen. Zo is de stijlvolle en vrouwelijke sportkleding gemakkelijk te combineren met je casual garderobe - ook wel ‘athleisure’ genoemd. Leonie: “Deblon is vrouwelijk, luxe, comfortabel, onderscheidend en classy. Onze items zijn ‘ageless’ en dus geschikt voor jonge dames, maar ook onze moeders - in de 70 inmiddels - dragen onze items met veel plezier.”

Mix-en-match de verschillende items en creëer je favoriete sportkledinglook of ga voor een 'athleisure' look en combineer de items met je casual garderobe.
Shapende kwaliteit
Kenmerkend zijn de kwalitatieve hoogwaardige stoffen uit Brazilië die bekend staan om hun technische prestaties. Dit betekent dat de stretchy materialen kleur- en vormvast, volledig ademend, ondersteunend en sneldrogend zijn. De sterke compressie eigenschappen creëren een dikke en strakke stof voor extra goede doorbloeding, optimale ondersteuning en een flatterende pasvorm waardoor de unieke stoffen een modische bijdrage leveren aan je zelfvertrouwen. “Bij het maken van een nieuwe collectie vraagt mijn collega Meike Brandt altijd: worden we er knapper van? Ja dus! De stof zorgt voor een prachtig silhouet en je figuur komt er mooier in uit”, vertelt Leonie.

“Daarnaast draagt deze kwaliteit erg lekker en comfortabel. Dames die voor het eerst een item aanschaffen, komen daarna eigenlijk altijd bij ons terug. We hebben een heel trouwe klantenkring. Je komt door de shaping fits van onze leggings optimaal vrouwelijk voor de dag. Hierdoor kunnen de leggings in eerste instantie wat klein lijken, maar niets is minder waar want de stof is enorm elastisch. Als je hem draagt zul je zien dat de legging zich naar je lichaam vormt", aldus Leonie.

Een tijdloze insteek, gemaakt van innovatieve stoffen en onderscheidend qua design en kleurstelling is Deblon Sports een begrip voor vrouwen die kwaliteit, luxe materialen en stijlvolle ontwerpen waarderen.

Benieuwd naar de hele collectie van Deblon Sports? Die bekijk en shop je hier

expand_lessTOP
Admin Login
close