close
Search Perfectly Basics
search

PB eigenaren Birgit en Peter delen hun 4 favoriete hotspots van Parijs

Je t'aime Paris! De stad van de liefde, koffie en croissants en met bewoners met een onberispelijke modestijl. Niet zo vreemd dat Birgit en Peter Parijs graag blijven bezoeken om elk seizoen weer geïnspireerd te worden door alles wat deze wereldstad te bieden heeft. Ontdek hun 4 favoriete hotspots in de geliefde Parijse wijk Le Marais en beleef Parijs zoals Birgit en Peter dat doen.

1. Om te slapen
Place des Vosges is het oudste plein van Parijs en wordt vaak genoemd als een van de mooiste ter wereld. Het is een perfecte setting voor een ‘luxury boutique’ hotel zoals Le Pavillon de La Reine. Het romantische hotel straalt een chique mix uit van een modern eclectisch interieur met historische details en heeft naast comfortabele suites ook een restaurant en spa. Elke kamer heeft zijn eigen unieke inrichting waardoor je je steeds weer in een andere wereld waant.
image with artdirection
2. Om te shoppen
Om inspiratie op te doen en te shoppen is een bezoek aan een klein warenhuis altijd een goed idee. Merci is met een steeds wisselende en verrassende collectie aan fashion, design en huishoudelijke artikelen dan ‘the place to be’. De industriële setting met een spectaculair glazen dak die een waterval aan daglicht binnenlaat, maakt Merci favoriet onder lifestyle bloggers.  
image with artdirection

3. Om te lunchen
Gedurende de dag even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dat doe je bij LOULOU. Een heerlijke plek om te lunchen en met de mogelijkheid om te eten in Jardin des Tuileries - de weidse tuin van het Louvre. Het hoogstaande menu is geïnspireerd op het eten van de Italiaanse en Franse Riviera met een rijk palet aan simpele maar expressieve smaken.
image with artdirection
4. De beste hamburger
Even geen zin in Frans cuisine of een chique omgeving? Breng dan eens een bezoekje aan ferdi for ‘the best burger in town’. Hamburgers in Parijs? Pourquoi pas?! Even verrassend is de inrichting van de kleine en gezellige ruimte, die van vloer tot plafond een collectie van oud speelgoed tentoonstelt. Reserveren is nodig en alleen mogelijk per sms. 
image with artdirection

Meer favoriete hotspots van Parijs ontdekken? Volg dan het Pinterest bord van Birgit hier

When in Paris, dress like the Parisians do - lees ons blog over de 7 garderobe essentials die elke Parijse vrouw bezit.

image with artdirection
expand_lessTOP
Admin Login
close