close
Search Perfectly Basics
search

Kleur alert: 3 trendkleuren voor het komende seizoen

Dragen we in de zomermaanden graag lichte, frisse kleuren zoals witten en pastels, zodra de natuur warme tinten vertoont verandert onze kleursmaak mee. Denk aan de warme kleuren van een ondergaande zon op een Indian Summer avond of aan de verschillende kleurschakeringen van vallend blad - we verlangen dan meteen naar een garderobe met warme comfort kleuren. Onze favorieten dit komende seizoen? Lees snel verder, laat je inspireren door onze selectie en maak je garderobe helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.
image with artdirection
image with artdirection
1. Aardetinten 
Van de diverse tinten mosgroen van Scandinavisch bosgrond tot de verschillende kleuren bruin van de Sahara. Aardetinten houden ons nuchter en met beide benen op de grond.
2. Terracotta tinten
Van baksteenrood tot roestoranje; terracotta vertegenwoordigt de kleurgroep gedempt rood, roze en oranje met een iets bruine ondertoon. Om warm van te worden.
3. Roodtinten
De herfst vraagt om comfort food en comfort colors. Denk aan het diepe rood van een geurig glas Bordeaux bij een open haard; bordeauxrood is een klassieker die elk jaar weer met open armen wordt ontvangen. Come to me!  
Op zoek naar meer kleurinspiratie voor meer kleur in je garderobe? Ontdek onze Kleurrijke Looks.
expand_lessTOP
Admin Login
close