Search Perfectly Basics
search

For your men | Ontdek de 5 PB. favorieten van founder Peter

Bij PB. draait alles veelal om vrouwen; de persoonlijke stijl van vrouwen, de beauty behoeften van vrouwen en ook in het PB. hoofdkantoor zijn vrouwen ‘by far’ in de meerderheid. Maar zoals achter elke grote man een sterke vrouw staat, is dat andersom ook het geval - want achter het gezicht van PB. Birgit, speelt haar man Peter een net zo belangrijke rol in het dagelijks reilen en zeilen van de PB. shop. En laat ook hij een ‘trouwe fan’ zijn van ons assortiment. Ja, je leest het goed… Peter maakt maar al te graag gebruik van de heerlijk luxe unisex producten binnen het PB. assortiment. En welke dat precies zijn, deelt hij graag met jullie. Precies op tijd voor de feestdagen want je shopt bij PB. dus net zo makkelijk het perfecte cadeau voor je man als voor je beste vriendin. Lees snel verder!

1. Zelfbruining

In drukke periodes met veel lange werkdagen, kan ik wel wat extra kleur gebruiken - zeker tijdens de donkere maanden die er nu aankomen. Van deze 1 Hour Tan Bronzing Mousse Face & Body heb je maar weinig nodig om er opgefrist uit te zien dus je doet super lang met een flacon. En de merknaam James Read klinkt ook nog mannelijk! Van TAN-LUX vind ik het vooral heel praktisch dat je zelf de dosering kan bepalen door zelf het gewenste aantal The Face olidruppels toe te voegen aan je dagcreme. 

2. MALIN+GOETZ lichaamsverzorging 

Ook MALIN+GOETZ misstaat niet in het verzorgingsassortiment van mannen. Super unisex design aan de buitenkant, maar ook qua producten en geuren genoeg om uit te kiezen voor mannen. Want een beetje moderne man is niet vies van wat wellness zo nu en dan. Mijn absolute favorieten zijn de Vitamin E Shaving Cream en de Eucalyptus Body Wash in de Large uitvoering zodat ik lekker lang doe met een fles - na het douchen ruikt het alsof ik uit de sauna stap!

3. Rahua haarverzorging 

Oké toegegeven - de verpakking is misschien niet per se mannelijk maar de werking van deze Voluminous Shampoo en Conditioner van Rahua is echt onovertroffen! Ik ben er nog steeds trots op dat ik dit merk heb ontdekt voor PB. want hun producten slepen prijs na prijs in de wacht. Ik gebruik dit thuis maar ook op reis - dan neem ik de Travel Size versies mee.

4. IZIPIZI leesbrillen 

Ik ben fan van de leesbrillen en zonnebrillen op sterkte van IZIPIZI - zodra je boven de veertig bent, gaan je ogen nu eenmaal achteruit. IZIPIZI is vriendelijk geprijsd waardoor je meerdere brillen aan je collectie kunt toevoegen en de keuze in verschillende kleuren en modellen is echt helemaal top en 100% unisex. Mijn persoonlijke favorieten zijn de #E modellen.

5. extreme cashmere knitwear 

Last but not least - wat hou ik van dit merk! Ook mannen zijn gevoelig voor het luxe gevoel van cashmere en de unisex ontwerpen van extreme cashmere zijn van zwaardere kwaliteit en hebben daardoor een robuustere look. Vooral het nekkussen staat enorm hoog op mijn ‘wish list’ dit jaar - zooooo comfortabel!
Extra tips van Peter:
Als man zijnde, hou ik van mijn (digitale) gadgets en de verzorging ervan is niet onbelangrijk. Vandaar dat ik overal deze Danhera Fine Microfiber Cloth doekjes heb liggen; thuis, in de auto en op reis. Ik gebruik ze om brillen schoon te poetsen en mijn Apple schermen te onderhouden. Ik heb een persoonlijke selectie gemaakt van producten die ik veel leuker zou vinden om te krijgen dan een paar sokken. 
Op zoek naar meer cadeaus voor de feestdagen? Ontdek dan snel onze selectie in de Gift Shop.expand_lessTOP
Admin Login
close