Search Perfectly Basics
search

FK JEANS – 25 jaar expertise en vakmanschap vertaald naar 1 collectie

Gebaseerd op de kernwaarden stijl, simpliciteit en kwaliteit is Filippa K inmiddels al jaren een pionier op het gebied van Scandinavische mode. Dit seizoen brengt Filippa K de FK JEANS collectie – een viering van 25 jaar kennis, vakmanschap en stijl gebundeld in de herlancering van een aantal best-selling Filippa K denim klassiekers.
MID-BLUE WASHED
De vintage-geïnspireerde, middenblauwe wassing heeft niet alleen een tijdloos karakter, maar biedt ook eindeloze stylingsmogelijkheden! Perfect voor ieder seizoen, iedere gelegenheid, iedere dag.
RAW DENIM
Voor de echte denimliefhebber! Donkere, ongewassen raw denim die met de tijd alleen maar mooier wordt. In het begin zijn deze jeans stugger, maar na enkele keren dragen vormt raw denim zich volledig naar je lichaam en wordt het soepeler. Omdat iedere broek anders ‘afdraagt’, krijg je een volledig gepersonaliseerd en uniek item.
Zonder de oorspronkelijke 90’s feel uit het oog te verliezen ontwerpt Filippa K 6 iconische denim stijlen met een modern-minimalistische twist. Van flared tot slim en van straight tot cropped jeans, gecomplementeerd met een denim kokerrok en een klassiek denim jack - Filippa K gaat ‘back to the roots’! Alle stijlen zijn verkrijgbaar in twee varianten: een vintage middenblauwe wassing en een donkere ongewassen ‘raw’ denim. Het resultaat? Een eigentijdse denim collectie die moeiteloos past in je garderobe van vandaag, morgen én de toekomst.  

6 stijlen, 2 kleuren 1 gevoel – maak kennis met de FK JEANS collectie.We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close