Search Perfectly Basics
search

5 dingen die je moet weten over ons nieuwe betaalsysteem

Online betalen 27 nov. 2019 - het blijft een interessant onderwerp. Want met de groei van het aantal webshops en daarmee ook het aantal online aankopen doen vragen over veilig online betalen steeds weer de kop op. We kunnen je geruststellen: betalen bij PB. was altijd al veilig maar ook op dat vlak blijven we bezig met verbeteren. Dus zijn we onlangs overgestapt naar Adyen - een beursgenoteerde Nederlandse onderneming met een specialisme in veiligheid. Lees snel verder om te ontdekken wat de voordelen voor jou als PB. klant nog meer zijn.

Wat verandert er voor jou als PB. klant? Betalen wordt in de praktijk vooral makkelijker en gaat sneller. Op de achtergrond wordt betalen ook nog eens veiliger omdat Adyen één compleet betaalsysteem biedt in plaats van verschillende, aan elkaar gekoppelde systemen. En we hebben voor 40 landen nu bijna alle betaalmogelijkheden waarbij alles wordt bewaard in een extra beveiligde omgeving.

Zie hier een overzicht van enkele grote betaalmethoden die we accepteren.

Belangrijk om te weten als PB. klant:
lock

- Adyen
heeft al 13 jaar ervaring en kennis in huis en is dus geen groentje op het gebied van online betalen.
- Betaalgegevens worden niet bij ons maar bij Adyen bewaard in een beveiligde en versleutelde omgeving.
- Voortaan zie je op je bankafschrift Adyen N.V. staan. Perfectly Basics staat nog wel vermeld in de omschrijving van de betaling.

Het is nu mogelijk om meerdere betaalkaarten in een beveiligde omgeving te bewaren zodat je makkelijk kunt kiezen tussen verschillende betaalopties.

Apple Pay en Google Pay zijn komende dagen ook beschikbaar voor makkelijk online shoppen en betalen. 
Ons nieuwe betaalsysteem is voor alle apparaten even eenvoudig en snel in het gebruik. Het maakt dus niet uit of je mobiel shopt terwijl je onderweg bent of thuis vanaf je desktop - PB. biedt overal dezelfde prettige, online betaalervaring.
 
Nu ben je weer helemaal op de hoogte van onze veranderingen op het gebied van online betalen. We hopen dat shoppen bij PB. hierdoor nog zorgelozer en leuker wordt.
 
Liefs,
Tech Team PB.
  
Wil je meer weten over betalen bij PB.? Ga dan naar onze Klantenservice pagina’s voor meer informatie of neem contact op met ons Customer Service team. Of tips? zijn altijd welkom!We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close