close
Search Perfectly Basics
search

4 stappen voor een ‘home spa’ gevoel

De omstandigheden zijn er helemaal naar: jezelf aanleren hoe je je thuis helemaal in de watten legt met een home spa gevoel. Las extra ontspanningsmomenten voor jezelf in, ga aan de slag met maskers en olies en verrijk je huis met luxe en weldaad. En met onze easy detox tips, bouw je misschien ook nog nieuwe goede gewoontes op. Zo wordt cocooning extra fijn en jezelf verzorgen extra leuk. Lees snel verder en ontdek onze 4 stappen voor instant wellness in eigen huis.


1. Weldaad voor je huis
Laten we beginnen met je omgeving. Want tijd vrijmaken voor me-time begint met het creëren van een extra ontspannen ruimte. En laat de herfst nou hét seizoen zijn om daarmee aan de slag te gaan; haal sfeervolle geurkaarsen in huis, verrijk alle ruimtes met luxe huisparfums of geurstokjes, vul je handdoeken aan met stijlvolle hamamdoeken en maak zelfs je nachtrust extra ontspannen met een pillow spray.


image with artdirection
image with artdirection
2. Weldaad voor je huid
Voor een echte ‘home spa’ ervaring is het verwennen van de huid een must. En het veranderen van de seizoenen is altijd een ideaal moment om eens even goed door je voorraad huidverzorging te spitten en te inventariseren wat je nog hebt en wat je nog mist. De koudere maanden zijn bij uitstek geschikt om je huid extra te verzorgen met olies, maskers en verzorgende treatment en andere rijke huidverzorging zodat je daar later in de warmere seizoenen de vruchten van plukt met een gezonde en optimaal gehydrateerde huid. 
image with artdirection
image with artdirection
3. Weldaad voor je haar
Laten we vooral onze haren niet vergeten! Tijdens koudere seizoenen gaat onze huid steeds meer schuil onder lagen bedekkende kleding maar ons haar valt daardoor misschien wel nog meer op. Wat je dus vooral wilt zijn gezonde, sterke en mooie lokken. Wat voor je huid geldt, geldt ook voor je haar; olie, maskers en treatments doen wonderen en je haar zal je dankbaar zijn.
image with artdirection
image with artdirection
4. Weldaad voor je lichaam
Beauty heeft net zoveel te maken heeft met wat je in je lichaam stopt als wat je er op de buitenkant op smeert. Je kan je lichaam een goede start te geven dit seizoen met een mini detox. Detoxen - wat letterlijk ontgiften betekent - begint natuurlijk wel met dingen laten staan die minder goed voor je zijn, maar maak het jezelf vooral niet te moeilijk en begin met kleine aanpassingen die voor jou haalbaar zijn. Kies uit onderstaande opties:
• Verminder alcohol, nicotine, cafeïne, geraffineerde suikers en (over)bewerkt voedsel
• Meer gezonde vetten, vezels, vitaminen door meer groenten en fruit te eten
• Zorg voor voldoende vocht met water en thee; experimenteer met fruit, kruiden of zelfs groenten zoals komkommer in je water als gezonde smaakmakers en wissel af met verschillende soorten thee of zelfs een detox thee.
Voor je lichaam
Extra detox
Ga snel naar onze Beauty shop en ontdek onze selectie huisparfums en lichaamsverzorging om goed van start te gaan met je eigen ‘home spa’. 
expand_lessTOP
Admin Login
close