Search Perfectly Basics
search

4 simpele manieren om zandtinten te combineren

Zandtinten zijn een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Waarom? Omdat hun solide maar tegelijkertijd veelzijdige karakter veel combinaties met andere kleuren mogelijk maken. We leggen je in dit blog uit wat we daarmee bedoelen en laten je verschillende manieren zien om zandtinten, op eenvoudige wijze, on-trend te combineren.
image with artdirection
image with artdirection
Om te beginnen: wat zijn zandtinten eigenlijk? Het is de verzamelnaam voor beige en off-white tinten. Door hun verzachtende en verfrissende werking hebben beige en off-white een bijzonder effect bij het combineren van kleuren; ze verzachten harde kleuren, temperen vurige kleuren en raken - in tegenstelling tot hele opvallende kleuren - nooit uit de mode.

1. Combineer met zwart
Off-white + zwart: creëert een grafisch contrast voor tijdloze, moderne looks.
Beige + zwart: beige heeft een verzachtende werking op zwart. Andersom zorgt zwart dat beige meer diepte en kracht krijgt.
2. Combineer met prints
Het effect dat deze combinatie heeft, ligt natuurlijk ook aan de print. Draag je normaliter weinig tot geen prints maar wil je het wel proberen? Dan is combineren met beige of off-white een goede manier om van start te gaan omdat deze tinten een verzachtende werking hebben op prints.
3. Combineer met felle kleuren
Off-white + felle kleur: off-white voegt meer contrast en instant ‘frisheid’ toe aan je look zonder de felle kleur te dempen.
Beige + felle kleur: beige tempert de felheid van de kleur en heeft dus een verzachtende werking.
4. Combineer ton-sur-ton
Beige + off-white: een tijdloze combinatie! De twee neutralen complementeren elkaar en creëren een ton-sur-ton effect dat overal en altijd kan.
Op zoek naar meer inspiratie op het gebied van neutrale looks? Check dan snel onze Neutrale Looks pagina.  
expand_lessTOP
Admin Login
close