close
Search Perfectly Basics
search

4 manieren om je jeans te upgraden 

Generatie na generatie is denim favoriet onder zowel jong als oud - en dan met name de jeans. Waar komt die diepe liefde voor deze indigo klassieker toch vandaan? Niet op de laatste plaats omdat jeans comfortabel zijn om te dragen, een tijdloze uitstraling heeft en je er met styling nog alle kanten mee op kan. Het dragen van denim als onderdeel van een dagelijkse look is easy maar gooi het ook eens over een andere boeg. Wij inspireren je met een aantal eenvoudige manieren om je jeans te upgraden. 
image with artdirection
image with artdirection

1.      Combineer met oversized blazer of jack

We maken er geen geheim van: we love oversized! Een oversized silhouet zorgt namelijk voor een instant fashion upgrade - in dit geval ook met je jeans. Kies voor een oversized cover-up in de vorm van een borrowed-from-the-boys blazer of losvallende blousejack. Helemaal on-trend! 

Shop blazers & jacks

2.      Combineer met garderobe klassiekers

Denim en garderobe klassiekers zijn tijdloos; samen zijn ze onverslaanbaar. Kies je hier ook nog eens voor oversized, dan is het win-win-win. Pssst… wist je dat we een speciale Essentials shop hebben om je te voorzien van alle garderobe klassiekers die je zoekt?  

Shop Essentials

3.      Combineer met out of the box silhouetten

Wanneer je denim gewoontjes vindt voelen, dan combineer je het toch met niet-alledaagse kledingstukken als tegenhanger? Denim is namelijk een neutraal canvas voor verdere styling - denk bijzondere silhouetten met opvallende schoudervullingen of een niet te missen print. The sky is the limit

Shop out-of-the-box stijlen

4.      Draag denim op denim

Ben je echt fan van denim? Ga dan voor denim op denim. Je kan hiermee eigenlijk niet de fout mee ingaan - volg je intuïtie en mix en match er lekker op los. En als je écht durft ga je voor de overtreffende trap: met denim-op-denim-op-denim. 

Shop denim bovenstuks

Op zoek naar meer inspiratie voor looks met denim? Check dan onze Denim Looks

expand_lessTOP
Admin Login
close