close
Search Perfectly Basics
search

4 altijd succesvolle combinaties met wit

Net als non-kleur zwart, blijft ook non-kleur wit even populair en aanwezig in zowat elke garderobe. En dat is heel makkelijk te verklaren want wit staat eigenlijk iedereen en is tijdloos. En geloof ons wanneer we zeggen dat wit echt niet alleen geschikt is om ’s zomers te dragen maar eigenlijk elk seizoen een perfecte toevoeging is aan je collectie. Net zoals zwart, is ook witte kleding laat zich heel makkelijk combineren met alle andere kleuren maar wij laten je onze 4 favoriete, never-out-style manieren zien die alle seizoenen toepasbaar zijn en waarmee je de plank nooit te nimmer misslaat. Lees verder en ontdek.  
image with artdirection
image with artdirection
1. Wit op wit
Wit op wit creëert instant sereniteit en eenheid. Een populaire combinatie in de zomer maar absoluut ook mogelijk om tijdens koude maanden te dragen. Denk hierbij aan de verrijking van witte tinten met luxueuze materialen, zoals textuur van een stof of aan het warme wollige karakter van een grof breisel.
2. Monochroom met zwart
Het contrast tussen zwart en wit creëert een onmiskenbare grafische look en oogt meteen on-trend. Het is dan ook nog altijd een geliefde combinatie onder modeliefhebbers.
3. Ton-sur-ton met neutralen
Off-white, beige en zandtinten combineren perfect met wit en met elkaar voor een ton-sur-ton effect dat zorgt voor een rustig ogend geheel. Een combinatie met een klassieke en tijdloze uitstraling.
4. Wit met blauw 
Denk wit en navy voor een onmiskenbaar nautisch gevoel of aan de generatie en leeftijd overstijgende combinatie van wit met blauwe denim. Beiden tijdloos en met een geheel eigen karakter.
Shop al onze witte items hier of bekijk hier onze Looks met wittinten.  
expand_lessTOP
Admin Login
close