Inloggen | Nieuwe klant | Klantenservice | |
€ EUR
EUR
£GBP
$USD
$AUD
$CAD
CHF
kr.DKK
¥JPY
krNOK
KrSEK
|
16.985 Reviews
9,5
Dutch
English0
0
Beauty & CareWASSEN & ONDERHOUDEXTRA VERZORGING


CategoryTypes

Jiffy Steamer

Strijken is verleden tijd! Met een stoomapparaat van Jiffy Steamer haal je in een handomdraai alle kreukels uit je kleding, beddengoed en tafellinnen. De kracht van een Jiffy stoomapparaat is niet alleen de snelheid waarmee je kreukels kunt verwijderen, maar ook het gemak en de veiligheid. In tegenstelling tot stoomapparaten zoals strijkijzers, die de vezels juist platdrukken, komen de vezels weer tot leven met de Jiffy Steamer. De Jiffy Steamer Company is werelds oudste en grootste producent van kledingstomers en andere stoomapparaten. Investeer snel in een verrijdbare kledingstomer van Jiffy Steamer of ga voor de handige reisstomer van het merk. Bekijk hier ons aanbod aan stoomapparaten.

Jiffy Steamer Online Shop

Jiffy Steamer is ontstaan in de jaren '70 en is in de loop der jaren steeds meer uitgebreid - van naaimachines tot aan stoomapparaten. De huidige missie van Jiffy steamer is om klanten te voorzien van de beste stoomapparaten. In onze Jiffy Steamer online shop vind je verschillende stoomapparaten die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en extreme gebruiksvriendelijkheid. Bekijk én shop de verschillende stoomapparaten in onze Jiffy Steamer online shop.
ADD TYPE/MERK TEKST

MIS GEEN FASHION UPDATE
Schrijf je nu in en ontvang GRATIS de Style Guide: Figuurtypes in je mailbox!
Om de Perfectly Basics website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN
Admin Login