close
Search Perfectly Basics
search

Boost je routine met holistisch beautymerk BEAR

‘Schoonheid komt van binnenuit’, is een veel gezegde uitspraak. En inmiddels lijkt het tij collectief te keren en zetten we massaal de daad achter het woord door te letten op wat we drinken en eten. We beseffen ons steeds meer dat beauty niet alleen een kwestie is van wat je op je huid smeert maar ook van wat je in je lichaam stopt. Breng die twee in perfecte harmonie samen en het effect ervan wordt ongetwijfeld zichtbaar. Dat is ook precies de gedachtegang geweest van het Australische koppel Saasha Burns en Sammy Leetham. Zij ontwikkelden hun holistische wellness merk BEAR met een lijn producten die schoonheid en gezondheid ondersteunen van buiten en van binnenuit. En wat nog fijner is: het is ook nog eens super eenvoudig in gebruik. Lees snel verder om BEAR te ontdekken. 

Een zorgvuldig samengestelde en compacte lijn met producten die goed zijn voor huid, spieren, botten, zenuwen en darmen*. Verfijnd en luxe doch overzichtelijk en makkelijk is hoe je de lijn van BEAR kunt samenvatten; voor de buitenkant een cleanser, face oil en face mist vitaminen en superpoeders en voor interne verzorging - gemaakt om onderling te combineren. En dit alles in modern vormgegeven verpakkingen die gezien mogen worden. Want Burns en Leetham zijn niet alleen begaan met een plantaardige aanpak van schoonheid en gezondheid maar ook met het behoud van de natuur - zo steunen ze met een deel van de opbrengst het dierenwelzijn en natuurprojecten wereldwijd. Bovendien zijn alle producten van BEAR ook nog eens geschikt voor alle huidtypen – eenvoud siert de mens.

image with artdirection
image with artdirection

BEAR skin care

Reinig en verzorg de huid met PEACE - een dagelijkse reiniger met een luxe crème textuur die verrijkt is met de sterk verzorgende en diep reinigende eigenschappen van Australische Kaolin klei. De klei staat erop bekend huidproblemen tegen te gaan, heeft een ontstekingsremmende werking heeft en is ook geschikt is voor de droge en gevoelige huid. Voed de huid vervolgens met de WONDER face oil en complementeer met de HARMONY face mist voor extra hydratatie. Beide producten zijn gemaakt van 100% koudgeperste pure cactusvijgolie dat fijne lijntjes en wallen vermindert, het herstellende vermogen en de elasticiteit van de huid verhoogt en littekens vervaagt. 

BEAR Essentiele dagelijkse vitaminen en superpoeders

Daarnaast komt BEAR ook met een selectie vitaminen en superpoeders, voor zowel een verbeterde huid als andere gezondheidsvoordelen. Zo ondersteunt NOURISH de huid, darmwerking, het immuunsysteem en het zenuwstelsel en zorgt REPAIR voor de spieren, botten en nogmaals de huid. Multivitamine PERFORM bevat naast diverse B-vitaminen en vitamine C ook kurkuma en bacopa; beproefde kruiden uit de Ayurvedische geneeskunde met een focus op de cognitieve functies van de hersenen zoals het geheugen, helder denken en heeft daarnaast ook een stress verlagende werking.  

Leuk om te weten

Combineer de vitaminen met steeds een andere superpowder voor steeds een ander effect:

> PERFORM Daily Vitamins + REPAIR superpowder = voor optimale gezondheid, helderheid en verminderde stress.

> PERFORM Daily Vitamins + NOURISH superpowder = voor optimale gezondheid, verbeterde cognitieve functies en verminderde stress.

 

Benieuwd naar nog meer producten voor optimale wellness van binnenuit? Ga dan snel naar onze Inner Beauty categorie

* Deze uitspraken zijn niet beoordeeld door de Voedsel- en Warenautoriteit. Dit product is niet ontwikkeld om ziektes en/of aandoeningen te diagnostiseren, behandelen, genezen of voorkomen. 

expand_lessTOP
Admin Login
close