close
Search Perfectly Basics
search

Wanneer gebruik je welke zelfbruiner? Kies uit deze 5 categorieën

Zelfbruiners lijken ideaal, want: je hebt bijna direct resultaat. Zelfs met slecht weer kun je een ‘sunkissed’ tint creëren en je vermijdt huidbeschadiging door de zon. Maar beginnen met zelfbruining kan nogal intimiderend zijn - zo veel opties om uit te kiezen! En misschien ben je ook lichtelijk angstig om niet het gewenste resultaat te krijgen. We kunnen ons voorstellen dat je door keuzestress besluit om er maar niet aan te beginnen. Zonde! Want de nieuwe generatie zelfbruiners zorgt niet alleen voor een subtiele, natuurlijke-uitziende tint, maar is vaak ook voorzien van verzorgende bestanddelen die je huid mooier en gezonder maken. Wij nemen je mee in de wereld van de ‘self-tanners’ en brengen aan overzicht aan met 5 duidelijke categorieën. Zoek hieronder naar de categorie die bij je past en lees snel verder!
image with artdirection
image with artdirection
1. Ik ben een beginnende zelfbruiner en wil het langzaam opbouwen
Wat je vooral wilt is 100% controle over het bruiningsproces. (Olie)druppels voeg je eenvoudig toe aan je dagelijkse bodylotion of dagcrème en ze zijn gemaakt om stap voor stap kleur op te bouwen. Bepaal zelf hoeveel druppels je toevoegt: 1 druppel voor een lichtgebruinde huid tot 6 druppels voor een diepere tint. Laat steeds 2 à 3 dagen tussen elk gebruik voor een geleidelijk bruiningsproces.  Let op: gebruik gezichtsproducten alleen op het gezicht en lichaamsproducten alleen op het lichaam. De eigenschappen zijn hier speciaal op aangepast. 

2. Ik wil het hele jaar door een 'sunkissed' teint

Dan is het belangrijk dat je producten kiest die een constant resultaat geven zonder dat het veel tijd kost. Onderstaande producten bieden verzorging en bruining in één - optimale verzorging en altijd hetzelfde resultaat. 

3. Ik ben een ervaren zelfbruiner en wil een diep gebruind resultaat
Kies dan voor producten die meteen een intens gebruinde kleur geven of ga voor een 'customized' resultaat met druppels - voeg simpelweg de maximaal aanbevolen hoeveelheid druppels toe aan je bodylotion en dagcrème voor een diepere kleuring. 

4. Ik kom net terug van vakantie en wil mijn mooie, natuurlijke tint zo lang mogelijk behouden

Wat je dus eigenlijk wilt doen is het vervagingsproces vertragen. Met onderstaande producten doe je dat en bepaal je zelf de snelheid waarmee het vervaagt of waarmee je het opbouwt. Op deze manier blijf je tussen je vakanties door altijd subtiel gebruind. Gebruik - wanneer nodig - in plaats van je reguliere bodylotion om je teint te onderhouden. Tip: The Gradual van TAN-LUXE is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. 

5. Ik heb morgen een speciale gelegenheid en wil er zo goed mogelijk uitzien

Ga dan voor een ‘body make-up’ product. Ze zorgen voor een instant resultaat die goed blijft zitten maar ook afwasbaar is. Voor grotere oppervlakten kies je voor een afwasbare bruining of highlight specifieke gebieden met een bronzing highlighter. Of ga er helemaal voor met een combinatie van de twee. Je kan hiermee lekker experimenteren want alles kan weer verwijderd worden. En don't worry: de instant helden van James Read en TAN-LUXE geven niet af op kleding en beddengoed en zijn bestand tegen transpiratie. Dus je kan zonder zorgen je allermooiste outfit aantrekken.  

Volg tot slot onderstaande tips voor het beste resultaat:
• Zorg voor een perfect ‘blank’ canvas en scrub 24 uur voor het aanbrengen. Verzorg daarna de huid met een voedende bodylotion en gezichtscrème - besteed hierbij extra aandacht aan droge plekken zoals ellenbogen en hielen. Je huid goed voorbereiden is het halve werk!
• Spoel je handen niet meteen na het aanbrengen af - om te voorkomen dat je handen lichter zijn dan je armen.
• Gebruik een speciale handschoen voor zelfbruiner voor een nog betere verdeling. Dit is niet bij alle producten nodig, lees daarom altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

expand_lessTOP
Admin Login
close