Search Perfectly Basics
search

Ontdek het verhaal achter forte_forte

Hou je van luxe, unieke designs én rijke kwaliteiten? Maak dan kennis met onze nieuwste aanwinst: forte_forte! Ontworpen en geproduceerd in Italië door Giada en Paolo Forte, die hun persoonlijke passie voor stoffen en details wilden vertalen naar tijdloze collecties die hun persoonlijkheid reflecteren; puur, essentieel en oprecht. Ieder seizoen weet het creatieve duo achter het merk weer te verrassen met een collectie die een nieuw verhaal vertelt – vol passie en emotie.
forte_forte is ontstaan vanuit de missie om de afstand tussen de kleding en de persoon die ze draagt te verkleinen. Dit klinkt misschien vaag, maar het is precies wat de collectie van forte_forte doet. De sentimentele expressie van passie en emotie is zichtbaar en voelbaar in ieder ontwerp; van stof, tot pasvorm, afwerking en details. Het is de persoonlijke touch van het Italiaanse duo dat ervoor zorgt dat iedere collectie bestaat uit unieke items met een ultra-vrouwelijke en delicate feel. 
Ieder seizoen wordt met de collectie een ander verhaal verteld dat op subtiele wijze terugkeert in prints, stoffen, pasvormen en handgemaakte details. De nieuwe collectie verbeeldt het verhaal van een reis langs de zonnige, Eolische eilanden van Italië. Witte en beige tinten refereren naar de natuurlijke rotsen en kiezels bij de zee. Heldere, iriserende kleuren zoals blauw, groen en azuur doen denken aan het kristalheldere water. Delicate stoffen, glanzende lurex garens, warme reflecties; met de nieuwe forte_forte collectie waan je je in het betoverende, zonnige zuiden.
Nog niet overtuigd? Ontdek de nieuwste items van het merk en word – net als wij – verliefd op de unieke stijl van forte_forte.We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close