close
Search Perfectly Basics
search

PerfectMoods Lounge Webradio

Listen Live: Click Play
Naast het succesvol runnen van een webshop, vonden we de tijd rijp om onze gedachten te delen over het perfectioneren van je omgeving middels muziek. Entree PerfectMoods - onze eigen online radiostation met muziek voor ontspannen momenten en gelegenheden.
PERFECTMOODS 24/7 LOUNGE BY PB
Van vloeiende jazz geluiden tot relaxte strandmuziek - we delen met plezier onze favorieten met jullie via PerfectMoods webradio. Als het jongere zusje van Perfectly Basics, willen we met PerfectMoods dezelfde zachte sfeer creëren als wanneer je bij ons shopt. En het is volledig reclamevrij! Dus laat de muziek je meenemen op een 'dreamy journey'. www.perfectmoods.nl

ATMOSFERISCHE MUZIEK
Wanneer we denken aan een plek die de sfeer van PerfectMoods perfect representeert, dan denken we meteen aan Ibiza. Al jaren is dit mooie eiland een favoriete vakantiebestemming om te ontspannen en geinspireerd te raken. Of je het eiland aan het ontdekken bent per auto, van een heerlijke maaltijd geniet of onder het genot van een glas champagne een zonsondergang bekijkt - de unieke muziekselectie van PerfectMoods complementeert, als easy-listening muziek op de achtergrond, deze momenten perfect! 

Download de PerfectMoods Apple app voor Telefoon, TV en Watch en luister naar PerfectMoods waar je ook bent.

Download de PerfectMoods Android app voor Telefoon & Android TV en luister naar PerfectMoods waar je ook bent.

Vind ons via Sonos met de ingebouwde TuneIn.com app - zoek simpelweg naar 'perfectmoods' via het zoekveld.

In vele nieuwe auto's wordt TuneIn.com nu aangeboden door Apple Car Play. We zijn dus zelfs bij je als je onderweg bent!
expand_lessTOP
Admin Login
close