Search Perfectly Basics
search

Waarom Italiaanse jersey niet in je reisgarderobe mag ontbreken

Met de vakanties in het vooruitzicht zijn wij bezig met het samenstellen van onze ideale reisgarderobe. En welke kwaliteit past daar beter in dan Italiaanse jersey? Ook wel Travel jersey, Tech jersey en Euro jersey genoemd - verschillende benamingen voor de perfecte reiskwaliteit die gegarandeerd kreukvrij uit je koffer komt en minimale ruimte in beslag neemt. Kortom; we nemen meer mee en hebben minder zorgen!

Snel Drogend
Droogt twee keer zo snel als traditionele badkleding

Easy Care
Minimaal onderhoud vereist

Kreuk Vrij
Vermindert kreukelvorming

Extra Comfort
Optimaal draagcomfort en de perfecte pasvorm

Pilt Niet
Voorkomt gegarandeerd pillen en slijtage

Vochtregulerend Systeemm
Perfect ademend voor een frisser gevoel
Het lijstje met voordelen van Italiaanse jersey is lang; het is sterk, pilt niet, droogt snel, blijft kreukvrij, is lichtgewicht, draagt uiterst comfortabel en - niet geheel onbelangrijk - oogt stijlvol en verfijnd. Italiaanse jersey neemt perfect kleur op, met een diepere kleurbeleving en kleurvastheid als resultaat. Deze one-of-a-kind kwaliteit wordt om al deze redenen al veelvuldig gebruikt in de collecties van JapanTKY, Woman by Earn, no man's land, Josephine & Co Red Label en vele andere merken. Het is niet zo gek dat vooral onze Nederlandse merken gek zijn op deze 'easy-care' kwaliteit, want het past eigenlijk perfect bij de Nederlandse vrouw die zowel comfort en gemak als stijl hoog in het vaandel heeft staan.

Maar wat is Italiaanse jersey precies? Het is een technisch geproduceerde jersey met een gladde en verfijnde breistructuur met bi-stretch eigenschappen. De perfecte balans tussen een soepele valling en een stevige touch zorgt voor een flatterend effect en een optimaal behoudt van de pasvorm, de hele dag door. 

Kennismaken met Italiaanse jersey? Check onze Travel Jersey pagina!

expand_lessTOP
Admin Login
close