Search Perfectly Basics
search

7 tips voor een perfecte zelf-gebruinde huid

Met de komst van de lente, willen we het liefst een instant bruine huid zodat we zonder nadenken rokken en korte mouwen kunnen dragen. Een huid met een natuurlijke 'sun-kissed' teint, die lijkt te stralen door reflecterende zonnestralen. En dat het hele jaar door graag! TAN-LUXE brengt een productlijn die haaks tegenover conventionele zelfbruiners staat. TAN-LUXE garandeert de beste, meest natuurlijke resultaten zonder drama en gedoe. Met deze 7 tips ligt die 'glowing' huid voor het oprapen. Lees snel verder!

1. KIES JUIST
TAN-LUXE brengt zelfbruinproducten in twee categorieën: voor de lichte/medium huid en de medium/donkere huid. Je valt onder licht/medium wanneer je een lichte huid hebt met een rode ondertoon die snel neigt te verbranden. Je valt onder medium/donker wanneer je van jezelf een olijfkleurige teint hebt die snel bruin wordt.
2. DE BASICS
Gebruik speciale zelfbruinhandschoenen voor een mooie verspreiding van het product. Breng de zelfbruiner altijd aan in lange zwepende bewegingen, op circulaire wijze. Werk van boven naar beneden en doe je handen, ellebogen en voeten als laatste. Op deze plekken kun je de zelfbruiner het beste aanbrengen met een vochtige doek.
3. GOED 'PREPPEN'
Een goed begin is het halve werk! Dus vergeet vooral niet je huid voor te bereiden op je zelfbruinsessie. Geef 24 uur voor je gaat bruinen je hele lichaam een goede scrubbeurt en smeer droge delen van je lichaam - zoals handen, voeten, knieën, enkels en elle bogen - in met een verzorgende lotion
4. KEEP IT COOL
Vlak voor het aanbrengen van de zelfbruiner adviseren wij een koude douche te nemen. Dit is geen must maar dit zorgt wel voor een nóg mooier resultaat. Het beste is om ook de eerste douchebeurt na het aanbrengen op een lagere temperatuur te doen. Op deze manier blijft de natuurlijke kleur het beste behouden. Zorg dat het aanbrengen niet gebeurt in een te warme ruimte - zoals een stomende badkamer.

5. EEN GOEDE PLANNING
Wil je de perfecte kleur voor een speciale gelegenheid met een specifieke outfit? Zorg dan dat je op tijd begint - minimaal twee dagen van tevoren. Focus hierbij op de gebieden die zichtbaar zijn - delen van je lichaam overslaan die toch niet zichtbaar zijn in je outfit bespaart tijd en product. Op de ochtend van de speciale dag kun je je opgebouwde kleur finetunen door The Water lichtjes aan te brengen voor een subtiele glans. Gebruik eventueel The Gloss voor gouden highlights op gezicht en lichaam.

6. HYDRATATIE, HYDRATATIE, HYDRATATIE
Wacht na het aanbrengen minimaal 4 uur, maar nog liever 8 uur, voor je gaat douchen. Het gezicht kan eventueel na 60 minuten al worden gewassen. Behandelen je huid zoals je ook zou doen na bruining door de zon. Dus smeer je elke dag in met een verzorgende lotion en scrub om de drie dagen voor een natuurlijk verloop van de kleur. Door om de dag 1 of 2 druppels van The Body toe te voegen aan je bodylotion blijft je mooie kleur behouden - het hele jaar door!
7. HAASTIGE SPOED IS ZELDEN GOED
Heb je toch een keer haast? Hou je haardroger dan bij de hand! Zorg dat je in een koele ruimte bent tijdens het aanbrengen en blaas met je föhn in de koudste stand over de eerste laag TAN-LUXE, alvorens je de eventuele tweede laag aanbrengt. De tweede laag geeft je een diepere en rijkere kleur.

Voor het volledige assortiment van TAN-LUXE, bezoek je onze TAN-LUXE online shop.
Ontdek onze andere beauty must-haves in onze Beauty shop.
We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close