close
Search Perfectly Basics
search

How to: draag de cropped broek tijdens koudere dagen - op de juiste manier!

Cropped broeken zijn stijlvol, flatterend en vrouwelijk. Deze broeken tonen een beetje huid en zijn makkelijk te combineren met sneakers, enkellaarzen en pumps – EN niet alleen tijdens de warmere dagen. Wij geven je stylingtips en -advies over hoe je de cropped broek draagt tijdens koudere dagen - op de juiste manier! Word geïnspireerd, volg ons advies en draag jouw cropped broek het hele jaar door!

CROPPED + (ENKEL)LAARZEN
De makkelijkste manier om een cropped broek te combineren? Draag deze met enkellaarzen of laarzen, liggend aan hoeveel huid je wilt laten zien. Met het showen van je enkels creëer je een afslankend effect – met name als je een losvallende of bootcut cropped broek draagt in combinatie met aangesloten laarzen; denk aan stretchy ‘sock booties’. Sla de zomen van een cropped broek extra om, om meer nadruk te leggen op de enkels en/of de statement (enkel)laarzen. 

CROPPED + ENKELLAARZEN + SOKKEN
Enkellaarzen en een cropped broek zijn dé perfecte combinatie, maar wil je extra warmte of een speelse touch toevoegen? Voeg sokken toe, van ton-sur-ton en lurex sokken tot sokken met een print, om meer of minder van je enkels te showen – alles is toegestaan! Je kunt een ‘pop of color’ toevoegen en extra warmte door een panty of maillot onder de broek te dragen tijdens koudere dagen. Combineer de enkellaarzen met een ton-sur-ton panty of maillot voor een beenverlengend effect. 

TON-SUR-TON CROPPED
Cropped broeken kunnen je benen optisch korter maken, maar als je de broek draagt met ton-sur-ton booties, maak je je benen weer optisch langer – met name als je kiest voor enkellaarzen met hakken voor extra lengte.

CROPPED + PUMPS (+ SOKKEN)

Als het koud is, denk je niet automatisch aan de combinatie van een cropped broek en pumps – maar het is toegestaan! Pumps en sandalen met hakken mogen ook gecombineerd worden met een cropped broek tijdens koudere dagen – denk aan een chique lunch, een feestje of een zakelijke afspraak. Het tonen van je blote enkels maakt je benen optisch slanker – draag de cropped broek dus met een extra omgeslagen zoom. Als je pumps of sandalen met hakken wilt dragen in combinatie met een cropped broek tijdens koudere dagen kun je ook sokken toevoegen. Ga voor statement sokken met lurex details of met een all-over patroon. Dress-down met ton-sur-ton sokken voor een meer chique verschijning.

Extra Stylingtips - waar je misschien (nog) niet aan gedacht hebt


CROPPED + TOPS/BLOUSES IN DE BROEK
Het is niet alleen belangrijk welke schoenen je draagt in combinatie met een cropped broek, maar het is ook belangrijk om je hele outfit rondom de broek te stylen. Een cropped broek maakt je benen vaak optisch korter – behalve als je de juiste schoenen draagt. Je kunt ook je benen optisch verlengen door je top of blouse in de broek te dragen; met name een cropped broek met een hoge taille is perfect om je benen optisch langer te maken. 

CROPPED + LAYERING
Naast het dragen van een top of blouse ingestopt in de broek is er nog een manier om je benen optisch te verlengen. Je kunt ook een mix-en-match maken met contrasterende lengtes of laagjes om een optisch beenverlengend effect te creëren. Denk aan een cropped broek met een kortere top en een maxi-vest. Ook het toevoegen van accessoires zijn perfect om een cropped broek in balans te brengen – draag een riem in de taille en maak je benen optisch langer.

Wil je meer looks zien? Bekijk onze Shop de Look pagina’s of vind je nieuwe favoriete cropped jeans hier


MIS GEEN BLOG & FASHION UPDATE

Schrijf je in en ontvang ook gratis de style guide: figuurtypes

expand_lessTOP
Admin Login
close