Search Perfectly Basics
search

Heb je onze vernieuwde shop al ontdekt?

Misschien is het je al opgevallen maar we heten voortaan officieel PB. - verder blijven we hélemaal Perfectly Basics! Met de service die je van ons gewend bent maar met verbeterde shopmogelijkheden. Want bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een vernieuwde website. We gaan zelfs nog een stapje verder - bijvoorbeeld met een speciale shop-in-shop waarin alles draait om Essential Styles. Lees snel verder om te ontdekken wat onze vernieuwingen voor jou betekenen.

Nieuwe look
Naast dat de nieuwe vormgeving luchtiger en overzichtelijker is, gebruiken we nu ook beelden van nóg hogere kwaliteit. Wat daar het voordeel van is? Zoom eens in op een productfoto en je zult je verbazen over wat je allemaal ziet; van de structuur van de stoffen tot het kleinste detail. We hopen dat dit je helpt in het maken van betere shopkeuzes.

Essential Styles shop
Wij geloven in een duurzame garderobe om nog jaren van te genieten. Investeren in kleding van goede kwaliteit en weten hoe je het moet verzorgen is essentieel. In onze Essentials Styles shop draait alles om ‘never-out-of-style’ items - hier vind je alle stijlen die bij ons al jaren favoriet zijn en die meerdere seizoenen worden aangeboden zonder mee te gaan in de sale. Tijdloze stijlen voor een tijdloze garderobe vol essentials! Je herkent deze items aan het nieuwe icoon dat is geïnspireerd op het ‘infinity’ symbool. En weten hoe je het moet verzorgen; dat vind je terug in onze informatieve blogs. Van verzorging van leer en cashmere tot linnen - we begeleiden je stap voor stap.

Om ervoor te zorgen dat je goed van start gaat, krijg je bij je eerstvolgende bestelling een gratis PB. waszakje cadeau (zolang de voorraad strekt). 
Mobiele apparaten
Ons leven is steeds meer online en geschied veelal onderweg. Ook het shoppen. Dus hebben we onze nieuwe site perfect geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Je ervaring onderweg is voortaan dus net zo prettig als thuis achter je desktop.

Deel je mening en suggesties
De grootste veranderingen zijn doorgevoerd maar de komende tijd worden er meer nieuwe functionaliteiten toegevoegd. En natuurlijk blijven we achter de schermen altijd bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën waarmee we jouw shopervaring nog prettiger en leuker maken. Heb je iets ontdekt dat niet optimaal werkt of heb je een suggestie? Laat het ons dan weten door een bericht te sturen naar service@perfectlybasics.nl.

Maar er is meer

We zijn bijna klaar met ons verhaal, echt waar! Hier nog even een beknopte samenvatting van alle andere kleine aanpassingen. Maar ons advies? Klik lekker veel door onze vernieuwde PB. shop om het zelf te ervaren.

» Verbeterde filteringmogelijkheden
» Grotere beelden met verbeterde inzoom mogelijkheid
» Makkelijk swipen op touchscreens
» Maak meerdere afleveradressen aan en bewaar ze in je account
» Selecteer nog gemakkelijker je gewenste maat
» Klantenservice- en accountinformatie is nog makkelijker vindbaar
» Onze Shop de Looks pagina heet nu Looks en heeft een prominente plek gekregen
» Vast bedrag voor verzenden binnen Europa van 7,95 euro, plus gratis retourneren.

Ga snel naar onze Nieuw pagina en ontdek de nieuwste stijlen op een vernieuwde manier.We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close