close
Search Perfectly Basics
search

Door ons getest! Onze 5 favoriete ‘sun & sweat-proof’ make-up producten

Hmmm wij houden van de zon! Jij ook? We zijn alleen minder dol op het zweten door de hitte van de zon. Met name voor je make-up kan dit leiden tot mascaravlekken, vervaagde eyeliner en uitgelopen lipstick - dat ziet er niet heel aantrekkelijk uit! Daarom delen wij met jullie onze top 5 ‘summer proof’ make-up favorieten van Pixi die ook door ons zijn getest. Ontdek welke make-up producten jou op weg helpen naar de perfecte zon- en zweetbestendige look.   

1. Editor Joyce test de Lower Lash Mascara   
Wow, ik heb nog nooit zo’n verfijnd mascaraborsteltje gezien - echt perfect om je onderste wimperhaartjes te voorzien van een laagje. Voor mijn smaak misschien iets te fijntjes waardoor ik de haartjes niet allemaal perfect van elkaar kon scheiden, maar de formule blijft de hele dag goed zitten zonder vlekken - zelfs met heel warm weer.  
Pixi Lower Lash Mascara
Editor Marissa test de Endless Silky Eye Pen + Natural Brow Duo 
2. Endless Silky Eye Pen  
De Endless Silky Eye Pen is ideaal voor het maken van een zachte lijn op je bovenste ooglid, het potlood is minder geschikt voor het maken van een strakke cat eye of ‘winged’ lijntje. Eenmaal droog blijft het wel goed zitten, ook bij een hogere temperatuur. Mijn tips voor het warme weer? Leg het potlood een paar minuten voor het aanbrengen in de koelkast, om het tipje iets harder te maken. Ervoor een (oogschaduw)primer aanbrengen is altijd een goed idee, alles blijft daardoor sowieso langer zitten.  

Pixi Endless Silky Eye Pen
3. Natural Brow Duo  
Met de Natural Brow Duo kun je heel precies te werk gaan. Het zachte potlood geeft precies genoeg product af om met dunne lijntjes, natuurlijke haartjes na te bootsen. Met de fixerende gel blijven je wenkbrauwen echt de hele dag – ook bij 30 graden – op zijn plaats. Je hebt de rest van de dag geen omkijken meer naar je wenkbrauwen. Ik ben verkocht!  
Pixi Natural Brow Duo
4. E-commerce coördinator Eline test de Endless Eye Shade Stick  
Makkelijk en snel in gebruik – daar hou ik van! De natuurlijke kleur - ik testte de Matte Cognac - is subtiel, dus perfect voor je dagelijkse make-up en het blijft de hele dag goed zitten. Zelfs iets te goed want bij een dikkere laag is het gebruik van een olie of waterproof make-up remover wel echt nodig.  
Pixi Endless Eye Shade
5. Editor Bianca test MatteLast Liquid Lip  
Ik heb veel verschillende long-lasting lipsticks geprobeerd maar deze is de fijnste tot nu toe. De structuur voelt niet te droog aan en de kleur bleef zelfs na de lunch nog zitten zonder dat het was uitgelopen - wat met name met rode lipsticks vaak voorkomt. Ik vind de vorm van het applicator borsteltje ook heel prettig - met één vloeiende beweging is het aangebracht en het puntje van de applicator is perfect voor het secuurdere werk. Check alleen wel even de hoeveelheid op de applicator want daar zit automatisch veel product op. Ik testte de kleuren Caliente Coral en Pastel Petal en heb beiden meteen toegevoegd aan mijn lipstick collectie.   
Pixi MatteLast Liquid Lip
Om make-up langer op zijn plek te houden, zijn primers en make-up setting sprays de perfecte aanvulling.  
Make-up primers

Ga snel naar onze Pixi shop om alle om-hebberig-van-te-worden producten van Pixi te ontdekken. 

Ga snel naar onze make-up shop voor onze hele collectie hoogwaardige make-up. 
expand_lessTOP
Admin Login
close