close
Search Perfectly Basics
search

3 manieren om vroegtijdige rimpels te voorkomen met COOLA zonbescherming – en ontdek de 5 bestsellers!

Je gezicht wordt het gehele jaar blootgesteld aan zonnestralen – en de bijbehorende UVA en UVB straling – dus bescherming is noodzakelijk. Waarom? Ter voorkoming van rimpels en andere vormen van huidbeschadiging natuurlijk! COOLA heeft een high-end lijn van producten ontwikkeld die de gezichtshuid en lippen voeden en perfect beschermen tegen de heerlijke voelende, doch schadelijke zonnestralen! Bescherm je huid met deze 3 ‘must-know’ COOLA methodes en voeg ze toe aan je dagelijkse beauty routine. Lees snel verder en leer meer!   

We beginnen meteen met een tip: gebruik de zonnebrand voor het lichaam niet op de huid van het gezicht! Zonbescherming voor het lichaam is te rijk en zwaar voor de delicate huid van het gezicht. Poriën raken verstopt waardoor ontstekingen in de vorm van pukkels kunnen ontstaan. Gebruik alleen formules die speciaal zijn ontwikkeld voor de huid van het gezicht.
image with artdirection
image with artdirection
image with artdirection
image with artdirection
Mineral of Classic filters?
Weet jij het verschil tussen een mineralen of klassieke filter? Een mineralen filter is de meest natuurlijke filter. Het residu van dit filter is onschadelijk voor oceaanwater of zeeleven en dit type filter is ontworpen om UVA/UVB stralen af te breken en te reflecteren. Een extra pluspunt? Zonbescherming met een mineralen filter beschermt onmiddellijk na het aanbrengen! Mineralen filters hebben een slechte reputatie dat ze een witte waas op de huid achterlaten, maar de formules van COOLA versmelten perfect met de huid. Een klassieke filter is ontwikkeld om UVA/UVB stralen te absorberen en te verdrijven – deze moet minimaal 30 minuten voor blootstelling aan de zon aangebracht worden en is kunstmatig.   
1. Voor het aanbrengen van make-up 
Zonnebrandproducten voor het gezicht, met of zonder een BB formule, zijn een perfecte manier om je dagelijkse routine te starten. COOLA’s mineralen en klassieke zonnebrand zijn ontwikkeld met phyoto-beschermers en antioxidanten die het risico van huidverbranding en huidveroudering tegengaan. Toegevoegde vitamines boosten effectief het immuunsysteem van de huid en voeden en hydrateren de huid. Kies uit de onweerstaanbare lijn van COOLA’s zonnebrandproducten voor het gezicht:

2. Voor + na het aanbrengen van make-up
COOLA heeft het nog makkelijker gemaakt om de delicate huid van het gezicht te beschermen tegen de schade van de zon en heeft een serum en een setting spray ontwikkeld. Een serum is dé perfecte basis voor een foundation of andere make-up producten ook kan het gemengd worden met je favoriete moisturizer of foundation . Deze Classic Sun Silk Dropsspray biedt een SPF30 bescherming binnen 15 minuten.

De setting spray is dé perfecte finishing touch voor je dagelijkse make-up en huidroutine. Deze spray zorgt ervoor dat de make-up de hele dag gefixeerd blijft, voelt verkoelend en verfrissend en hydrateert, verzacht en vermindert fijne lijntjes en rimpels. De spray biedt SPF30 bescherming en is ontwikkeld met aloë vera en komkommerextracten. Beide producten zijn geschikt voor alle huidtypes en hydrateren en beschermen de huid.  
3. Liefde voor de lippen
Bij het beschermen van de gezichtshuid hoort ook het beschermen van de lippen! COOLA ontwikkelde Liplux – verzorgende lipproducten die verzachten, hydrateren en de huid van de lippen voeden. Deze Liplux producten bieden phyoto-beschermers en antioxidanten die het risico op huidveroudering verlagen. De vitamines boosten effectief het immuunsysteem. De verzorgende lipproducten zijn geschikt voor alle huidtypes.  
 
image with artdirection
image with artdirection
image with artdirection
image with artdirection
Extra tip! 
Wil je de huid van het gezicht niet blootstellen aan de zon, maar houd je van een ‘sun-kissed’ look? COOLA heeft hét perfecte product voor jou! Het merk heeft een Sunless Tan Anti-aging Face Serum ontwikkeld voor een perfecte, zelf gebruinde gloed met huidbeschermende voordelen. Het serum is verrijkt met hyaluronzuur, arganolie en vitamines voor een streepvrije, natuurlijke en jeugdige uitstraling. Dit product is geschikt voor alle huidtypes, heeft een tropische Pina Colada geur en een transparant effect dat langzaam opgebouwd kan worden. 
Het Californische merk COOLA brengt 70%+ biologische en lokaal geproduceerde zonbescherming. Deze producten voor het gezicht en het lichaam zijn perfect voor alle huidtypes en lifestyles. Alle producten zijn ontwikkeld met natuurlijke en gecertificeerde +70% biologische producten om de huid te beschermen, verzachten, hydrateren en te voeden. Surffanaat en eco-entrepeneur Chris Birchby richtte COOLA in 2002 op nadat zijn ouders beiden werden gediagnosticeerd met melanoom. Voor zijn ouders wilde hij natuurlijk alleen het beste van het beste ontwikkelen en het mocht ook niet schadelijk zijn voor de door-hem-zo-geliefde oceaan. Goed voor de natuur en voor het menselijk lichaam. 
Nieuwsgierig geworden naar het merk en wil je onze gehele COOLA selectie zien? Vind hier alle COOLA producten! 
expand_lessTOP
Admin Login
close