close
Search Perfectly Basics
search

De simpele 3-fase beauty aanpak van Dr Jackson’s

‘Schoonheid komt van binnen’ - op meerdere vlakken zeker waar. Steeds vaker horen we dat wat aan de buitenkant zichtbaar is, niet alleen een gevolg is van externe factoren, maar dat onze lifestyle - hetgeen we eten, drinken en doen - net zo van invloed is. Maak kennis met Dr Jackson’s - een beautymerk dat niet alleen duurzame en natuurlijke beauty producten ontwikkelt, maar deze ook complementeert met een serie uniek samengestelde theeën die de binnenkant voorziet van een voedende beauty fix. Ontdek hun award winnende, holistische aanpak. 
Dr Jackson’s gelooft in het ongecompliceerde - iets dat ook duidelijk zichtbaar is in bijvoorbeeld het design van hun verpakkingen. Eigentijds en no-nonsense! Even overzichtelijk is hun beauty aanpak, dat slechts bestaat uit een eenvoudig 3-stappenplan. 
1. Reiniging
Geen keuze uit tientallen opties voor verschillende huidtypes en leeftijden maar slechts één, goed geformuleerde face wash die niet alleen mild reinigt maar ook optimaal hydrateert. Dàààg, trekkerig gevoel na het wassen.
Dr Jackson's Face Wash
2. Hydratatie | stap 1: face care
Rijk aan alles wat goed is voor je huid. De crèmes van Dr Jackon’s zijn samengesteld met de beste ingrediënten uit de natuur, in unieke en wetenschappelijk onderbouwde combinaties die de werking multi-functioneel maken.
Dr Jackson's Face Care

Hydratatie | stap 2: body care

Complementeer je dagelijkse verzorging met een rijke en voedende olie of gel - geschikt voor gezicht, lichaam, haar en nagels. Verzorgt, gaat ontstekingen tegen, hydrateert, bestrijdt littekens en cellulitis en werkt ook als primer voor je make-up. We zeiden het al: multi-functioneel!

Dr Jackson's Body Care
3. Innerlijke voeding
We ervaren allemaal wel eens periodes waarin vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, een vale huid, rusteloosheid en stress de overhand nemen. Niet bepaald bevorderlijk voor de conditie van onze huid. Met een drietal krachtige theeën bestrijdt Dr Jackson’s deze symptomen van een minder gezonde levensstijl van binnenuit. Alle natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om hun helende, ontgiftende en ontspannende werking.  
Dr Jackson's Theeën
Vier producten uit de Dr Jackson’s lijn zijn onlangs - door een onafhankelijke jury van beauty experts wereldwijd - geselecteerd als winnaars van The Shortlist Beauty Awards 2019. Uit een internationale selectie van ruim 600 beauty merken, hebben de onderstaande producten gewonnen voor hun verzorgende en helende eigenschappen. 
Dr Jackson's Prijswinnaars
Dr Jackson’s en duurzaamheid
Dr Jackson’s is op meerdere vlakken continue bezig om een zo duurzaam mogelijke lijn te creëren. Zo maken ze nauwelijks tot geen gebruik van plastic, steunen ze de lokale teelt van hun ingrediënten en focussen ze op ingrediënten die zoveel mogelijk van natuurlijke en biologische aard zijn. Uiteraard is ook niks getest op dieren. En dit alles wordt ondersteund door een handjevol keurmerken. Wij houden ervan!expand_lessTOP
Admin Login
close