Search Perfectly Basics
search

DE 7 BESTE SHOP-TIPS VOOR DE SALE

Yes, onze SALE is begonnen! Een perfecte gelegenheid om je garderobe aan te vullen met items die hoog op je 'wish-list' staan. Als je in de SALE gaat shoppen zijn er twee tactieken: je shopt er in het wilde weg op los, of… bereid je goed voor en haalt het onderste uit de kan. Met deze zeven simpele tips grijp je nooit meer mis!

1. 'Quick scan' je garderobe en maak een lijstje 
Klakkeloos aankopen doen en hier later spijt van hebben, het gebeurt iedereen. Voorkom dit gevoel door: overzicht! Een grondige opruimbeurt werkt het beste, maar heb je weinig tijd dan voldoet een 'quick scan' door je garderobe ook. Maak vervolgens een lijstje met items die je écht nodig hebt.  

2. Check de trends voor aankomend seizoen 
Bedenk van tevoren welke kleuren of prints je graag wil dragen de komende tijd. Trendy prints, zoals de dierenprint, gaan vaak langer dan een seizoen mee. En een rok uit de zomer sale draag je prima door, de herfst in - met een oversized trui en coole boots! 
3. Ken je agenda  
Nu we toch naar de toekomst kijken – staan er belangrijke events in je agenda? Denk aan zakelijke meetings, bruiloften of etentjes waar je natuurlijk op je mooist wil verschijnen. Scoor alvast die fashionable outfit voor minder geld. Heb je straks ook geen stress over wat je aan moet trekken. Dubbel check! 
4. Bedenk verschillende combinaties  
Je ziet een blouse of jurk voorbijkomen waar je meteen helemaal weg van bent en de prijs is super scherp. Bedenk dan alvast hoe je dit item kan combineren. Matcht het niet met je huidige garderobe? Dan moet je er dus andere items bij shoppen en is die scherpe prijs opeens niet zo scherp meer.   
 
5. Koop liever te groot dan te klein  
Wat een teleurstelling: niet meer beschikbaar in je maat. Een veel voorkomende fout is dat mensen zich laten verleiden door de lage prijs en het item in een andere maat kopen. Niet altijd erg maar koop in dat geval liever een maatje te groot dan te klein. Een te klein kledingstuk is onflatterend, terwijl een tikkeltje oversized juist heel stijlvol kan zijn.  
6. Verkies tijdloos boven trendy 
Twijfel je tussen verschillende items? Vraag jezelf dan af welk item je over vijf jaar nog steeds zou dragen. Grote kans dat je een tijdloze essential verkiest boven een on-trend item. Denk aan een stijlvolle blazer – perfect om nog jaren door te dragen.  
 
7. Wacht niet tot de laatste afprijzing 
Natuurlijk wil je de beste deal scoren, maar bedenk ook dat je absoluut niet de enige bent! De eerste SALE-ronde heeft altijd het beste van de collecties te bieden - met andere woorden: wees er snel bij, voordat je misgrijpt. 

Ga snel naar onze SALE pagina om scherp geprijsde stijlen te ontdekken! 
We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close