close
Search Perfectly Basics
search

Beige - veilig en saai? 5 verschillende manieren om beige trendy te dragen

Het meest geliefd onder de neutrale kleuren is toch wel beige. Beige is een bescheiden kleur die rust en neutraliteit symboliseert en het is verrassend goed combineerbaar met heel veel andere kleuren. Maar voor velen roept beige ook gevoelens op als: bescheiden, onopvallend en misschien zelfs saai. Dat je helemaal in eigen hand hebt welke rol de kleur beige in jouw outfit speelt, bewijzen deze 5 verschillende manieren om beige trendy te stylen. Ontdek en leer.

1. Out-of-the-box silhouetten  
Beige wordt meteen geboost naar catwalk level wanneer het wordt gecombineerd met bijzondere silhouetten. Denk aan dramatische pofmouwen, oversized fits of aan architectonische vormen die vaak tot stand komen door het gebruik van stugge stoffen.  
2. Leer en suède
Beige is een zachte, bijna onopvallende kleur. Voeg er een dosis stoerheid aan toe door te combineren met leer en suède, of denk zelfs aan een combinatie met faux fur voor een retro-chique toevoeging.
3. Luxe materialen
Ga voor een luxe upgrade met hoogwaardige stoffen zoals zijde, satijn en fluweel in combinatie met rijke details in de vorm van verfijnd borduurwerk, kant of pailetten. Beige gaat dan van onopvallend naar onomstotelijk mooi.  
4. Dierlijke invloeden
Momenteel helemaal hot: dierenprints! En deze komen verrassend vaak voor in beige tinten - van licht beige tot donker beige. Absoluut een aanrader voor een trendy garderobe upgrade. Combineer dierenprints met eenvoudig zwart of andere statement prints, zoals bloemendessins, grafische prints of ruiten voor een instant high-fashion feel.
5. Met een fel accent
Beige is een veelzijdige basiskleur en gaat daarom goed samen met de meeste andere kleuren. Maar wil je bescheiden beige een eigentijdse boost geven? Combineer dan met opvallende kleuren zoals rood en geel voor een kleurrijk contrast.
Tip: Beige staat niet iedereen maar er is wel voor iedereen een manier om beige te dragen. Wanneer beige je flets maakt, zorg dan dat het beige item niet te dicht bij je gezicht zit of wordt onderbroken door een andere kleur. Combineer bijvoorbeeld met een vest en/of sjaal in een kleur die beter bij je past. Of draag beige alleen in de vorm van onderstukken.

Shop hier alle beige items of ga naar onze beige Shop de Looks 
expand_lessTOP
Admin Login
close