close
Search Perfectly Basics
search

5 manieren om kleur toe te voegen aan een tijdloze garderobe

In modeland zie je steeds meer felle en zelfs neon kleuren in beeld verschijnen - bij PB vertalen we dit door naar een meer tijdloze versie van kleur toevoegen aan je dagelijkse looks. Wij zijn immers niet van de vluchtige trends maar wel van de duurzame garderobe. Ook in een tijdloze garderobe is er genoeg ruimte om te spelen met kleur en kleuraccenten. Weten hoe je het kan combineren is de sleutel. Lees snel verder en leer meer!

1. Breng contrast aan met natuurtinten
Van zandtinten tot off-white en tijdloos grijs, natuurlijke kleuren zorgen voor warmte en rust. Door gekleurde items te combineren met serene tinten creëer je een stijlvol contrast en is je look nooit too much.
2. Van top tot teen ton-sur-ton
Bang voor een modeblunder? Ga dan voor een perfecte match door ton-sur-ton te stylen: combineer kledingstukken binnen dezelfde kleurgroep en er ontstaat vanzelf een harmonieus geheel. Extra tip: Houd het basic, zonder prints - voor een eigentijds minimalistische twist.
3. Altijd goed: met blue denim 
Bij twijfel biedt denim uitkomst. Klassiek blauwe denim past namelijk werkelijk bij alles! Het maakt zelfs niet uit of je kiest voor een denim onderstuk of bovenstuk, alles kan en mag. Kortom, weinig denkwerk en altijd een goed resultaat.
4. Mix ’n match met prints
Dare devils opgelet! Door gekleurde items te combineren met prints ben je verzekerd van een speelse uitstraling. Van trendy dierenprints tot eigentijdse statement prints - elke print is combineerbaar met een kleur. De meest full proof manier is om te combineren met een kleur die ook voorkomt in de print zelf - of je springt in het diepe en kiest juist voor extra contrast door te combineren met een tegengestelde kleur.
5. Een extra toefje met accessoires
Een outfit is pas écht compleet met de juiste accessoires. Voor wie geen groot fan is van de kleurentrend, maar de kleuren wel wilt omarmen zijn accessoires de ideale subtiele toevoeging. Zo is een gekleurde riem, tas of sjaal al voldoende om je outfit een instant style upgrade te geven. Vergeet daarbij ook niet de impact van een mooie kleur op je lippen of nagels - It’s all in the details!  
Ontdek onze kleurrijke Shop de Looks. Of ga snel naar onze Shop de Look pagina en kies een andere categorie voor eindeloos veel inspiratie. 
expand_lessTOP
Admin Login
close