close
Search Perfectly Basics
search

3 combinaties met neutrale kleuren waarvan je dacht dat het niet kon

Zwart, navy, beige, grijs, wit en off-white; onder de overkoepelende naam ‘neutralen’ zijn zij de bouwstenen van elke veelzijdige garderobe. En ben je bezig met het opbouwen van een capsule garderobe, dan zijn neutrale kleuren zelfs onmisbaar. Neutrale kleuren hebben - de naam zegt het al - een neutraal karakter en dat maakt ze supermakkelijk en super veelzijdig om te combineren met alle andere bedenkbare kleuren - perfecte basiskleuren dus. Ook onderling zijn neutrale kleuren goed combineerbaar. Zelfs de combinaties waarvan je dacht dat het niet kon, gaan in een moderne garderobe prima samen. Laat je inspireren door onze looks met onwaarschijnlijke kleurcombinaties. 

image with artdirection
image with artdirection
1. Zwart en navy
Waar toch de fabel vandaan komt dat zwart en navy niet samengaan…wij weten het niet. Want wij zeggen: doen! Sterker nog, de combinatie van zwart en donkerblauw is juist super stijlvol - bijna ton-sur-ton maar toch ook weer niet. Spannend en chic!
2. Beige en grijs
Oké, wij snappen waarom je hierover twijfelt. De combinatie kan soms wat flets zijn. Maar vergeet niet dat er niet alleen vijftig tinten grijs bestaan maar ook vijftig tinten beige. Een ideale match is dus absoluut te maken. Zo bewijzen de onderstaande looks. Tip: vermijd het combineren van lichtbeige en lichtgrijs met elkaar maar kies dan voor een donkerdere versie van één van de twee kleuren.
3. Wit en off-white
Dit is misschien wel de makkelijkste van de drie opties want deze combinatie is altijd goed. Vooral met mooi weer zijn deze tinten populair. Het enige waar je voor moet waken is dat je niet een tint off-white kiest met een gele ondertoon - naast het wit kan deze dan minder fris ogen.
op zoek naar meer inspiratie voor combinatiemogelijkheden met neutralen? Ga dan snel naar onze neutraaltinten Looks pagina. 
expand_lessTOP
Admin Login
close