Inloggen | Nieuwe klant | Klantenservice | |
€ EUR
EUR
£GBP
$USD
$AUD
$CAD
CHF
kr.DKK
¥JPY
krNOK
KrSEK
|
21.862 Reviews
9,5
NL
ENG0
0
BeautyBEAUTY ACCESSOIRES BEAUTY SETSGEZICHTSVERZORGINGHAARVERZORGINGLICHAAMSVERZORGINGMAKE-UPMONDVERZORGINGPARFUMSTRAVEL SIZEWELLNESSZONVERZORGING
CategoryTypes

Clean Reserve

Clean Reserve is expert in het creëren van subtiele geuren voor elke dag! Met hun unieke en exclusieve geurenlijn trachten zij een niche op te vullen in de geurenindustrie die voornamelijk bestaat uit complexe, té ontworpen en soms zelfs overweldigende parfums. Het gevarieerde aanbod van subtiele, frisse én kruidige geuren van Clean Reserve geeft jou dat gewilde frisse gevoel zonder overdadig te zijn. Zoals ze zelf zeggen moet jij de geur dragen en niet andersom! Namen als Blonde Rose, Terra Woods, Amber Saffron, Rain en Warm Cotton spreken meteen tot de verbeelding. Leuk om te weten: de geuren zijn onderling met elkaar te mengen.

Clean Reserve online shop

Het was in 2003 dat Clean Reserve hun eerste geur lanceerde, als tegenbeweging op al het bestaande parfumgeweld. De geuren van Clean Reserve voelen als een oud paar leren handschoenen; comfortabel op de huid en door het natuurlijke karakter raak je er nooit op uitgekeken! In onze Clean Reserve online shop tref je deze collectie pure, eigentijdse en klassieke geuren. Check de Clean Reserve online shop voor het complete aanbod én een onmisbare toevoeging aan je geurencollectie.
734 artikelen


BEKIJK 240 PER PAGINA «34567»
Naar boven
 

MIS GEEN FASHION UPDATE
Schrijf je nu in en ontvang GRATIS de Style Guide: Figuurtypes in je mailbox!
We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
Admin Login